Λίγα λόγια για τη σχολή μας

Το Κέντρο Μόδας και Ραπτικής BURDA
λειτουργεί στο Ηράκλειο της Κρήτης από το 1991 και δέχεται άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας. Απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να μάθουν κοπτική – ραπτική για να απασχοληθούν επαγγελματικά αλλά και σε άτομα που ενδιαφέρονται να ράβουν για προσωπική τους χρήση. Ασχολείται στο χώρο της μόδας και των κλάδων που συνδέονται μαζί της σε συνεργασία με το γνωστό γερμανικό περιοδικό “BURDA MODEN”.

                                             
(πατήστε στις εικόνες για μεγέθυνση)

Η πρωτοπορία μας συνιστάται στο ότι ή σχέση μας με τον σπουδαστή χαρακτηρίζεται από φιλικότητα, ζεστασιά, αμεσότητα και δεν σταματά με την ολοκλήρωση των σπουδών του, αλλά συνεχίζεται προσφέροντας υποστήριξή στα πρώτα τους βήματα για επαγγελματική ανέλιξη.

Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά και εμείς θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σωστή ενημέρωση σας στο κλάδο της μόδας.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

 
                                                                       
(πατήστε στις εικόνες για μεγέθυνση) 

   Τμήματα:

1.   Αρχάριο: Οι σπουδαστές μαθαίνουν κοπή και ραφή σε φούστες, παντελόνια και πουκάμισα, μαθαίνουν να βγάζουν πατρόν και να τα τροποποιούν σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε σώματος. Μαθαίνουν τον χειρισμό των ραπτομηχανών και του κοπτοράπτη.

2.   Προχωρημένο: Οι σπουδαστές που έχουν τελειώσει το τμήμα των αρχαρίων μπορούν να συνεχίσουν στο προχωρημένο τμήμα, όπου και μαθαίνουν κοπή και ραφή σε φορέματα υψηλής ραπτικής καθώς και ειδικεύονται στην κατασκευή σε σακάκια γυναικεία ή ανδρικά, σε κουστούμια, ταγιέρ, παλτά κ.α. Επίσης μαθαίνουν λεπτομέρειες ραπτικής όπως την κατασκευή κάθε είδους τσέπης κ.α. Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν τη φοίτηση τους στο προχωρημένο τμήμα αποκτούν πτυχίο.

3.   Τμήμα Νυφικού – Βαπτιστικού: Στο τμήμα αυτό οι σπουδαστές μαθαίνουν την κατασκευή Νυφικών και βαπτιστικών.

Διδασκόμενη Ύλη:

Σχεδίαση, Στρώση και Κοπή των ρούχων, Βιοτεχνική συναρμολόγηση (ραπτική), Οικονομία Υφάσματος,, Πρόβα, Τεχνικές για ένα πετυχημένο τελικό αποτέλεσμα.
 

 

powered by intergate oe |

             

| hosted by intergate